Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letňák - Fičák

Příspěvky

Mcelský fičák 21. 6. 2014 ve 20hod.

6. 6. 2014

 Jste zváni! :)

Doražte na první a poslední letňák tohoto léta ve Mcelích!

_________________________________________________

Na poslední chvíli - v sobotu odpoledne - se nám p.Formánek pro vážnou nemoc omluvil a zbytek kapely odmítl přijet sám. Nevěděli, že se nemusí bát :) Nezbylo nám nic jiného než se s tím smířit.

Bohužel se nám nepodařilo sehnat náhradní kapelu, takže jsme snížili vstupné na 50,-Kč, ale hoši z party Fernandez přijeli dříve než plánovali, takže mohli hrát už po 21hod. Do té doby hostům krátila chvíli harmonikářka Ála Hájková, které tímto patří velký dík. 

Fernandez hráli skvěle a někteří z tančících překonávali své možnosti. :) Na stránkách www.bandzone.cz/fernandez si můžete tvorbu kapely poslechnout.

Dobrou náladu na akci podporoval výýýborný jemně pikantní guláš od Saši = místní zlatý hospodský z Pohostinství U Mariny, bez jehož podpory by se akce nemohla uskutečnit. Viva Saša! :) Pak také domácí sekaná a utopenci. I ke kávě jsme byli zásobeni...štrůdlem, samozřejmě také domácím. Stan byl zapůjčený od hasičů, sezení od sportovců a obecního úřadu, který také přislíbil podporu akce. TJ Mcely jsme vděční, že kdysi pergolu na hřišti zřídili a je možné ji za malý poplatek využívat.

Akce končila po druhé hodině ranní a druhý den přišel na řadu úklid. Máme hotovo. :)

Děkujeme všem podporujícím členům sdružení včetně všech sympatizujících. :)

TkD