Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bojovka pro celé rodiny - červen 2015

29. 5. 2015

Děti Mcely pro Vás připravily

6. června 2015

se startem ve 20:00h na návsi

BOJOVKU

pro celé rodiny 

 

Děti musí být doprovázeny dospělou osobou!

Skupinu může tvořit celá rodina/parta kamarádů.

 

Připravte si: baterky, pevné boty, tužku (raději dvě), mobil pro případ zavolání pomoci, pláštěnky pro případ deště, tatínkové nůž (stačí rybička). Je možné sebou mít psa, jen prosíme na vodítku.

___________

Pravidla bojovky

 

Odpovědnost za skupinu je vždy na dospělé doprovodné osobě, která svoje jméno a telefon nahlásí při registraci, aby mohla být kontaktována v případě nepřiměřeně dlouhého zdržení na trase.

 

Mějte sebou: baterky, pevné boty, tužku (raději dvě), mobil pro případ zavolání pomoci, pláštěnky pro případ deště, tatínkové nůž (stačí rybička). Pokud budete mít psa, je to možné, jen prosíme na vodítku.

 

Soutěžní skupiny jsou vysílány na trasu s mapou (připravené dvě varianty, skupině trasu určuje pořádající). Cesta bude značena. Po cestě ani na jejím startu či poslední zastávce se skupiny nesmí slučovat! Tedy skupina dohánějící skupinu před sebou musí udržovat vždy dostatečný odstup (alespoň 50m). Jedna skupina může předběhnout druhou skupinu pouze mezi jednotlivými zastávkami a to v dostatečném odstupu od každé zastávky, aby neprozradila konkrétní místo uložení schránky či dokonce odpověď. Pamatujte však: není to závod na čas.

 

V některých místech se obě trasy protínají, slučují. V těchto místech pozor na správnost čísla otázky.

 

Na mapě jsou vyznačená místa s otázkami a na označené zastávce hledá skupina schránku, ve které je otázka ukryt. Odpověď doplní do připravené tajenky. Toto místo je označeno velkou molitanovou značkou. Schránka je umístěna 5m od značky.Schránka musí být následně uložena na původní místo k dispozici dalším soutěžícím. Nesmí se poškodit ani schránka ani obsah, aby nebyli znevýhodněni další soutěžící!

Zastávek = otázek je celkem 12.

Na poslední zastávce se soutěžící dozvědí klíč k tajence a budou moci pokračovat v hledání pokladu. Vyluštěná tajenka prozradí další krok.

 

V cíli bude skupině kontrolována tajenka. Pokud bude vše v pořádku, čeká celou rodinu zasloužená odměna. J Pokud bude něco chybět, bude následovat trest ve formě fyzického nebo gastro výkonu (dle výběru trestaného) a následně ta zasloužená odměna. J

 

Po dojití poslední skupiny je pro děti připraveno závěrečné překvapení, proto prosíme o trpělivost při sečkání, aby děti o překvápko nepřišly.