Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stanování v Jinolicích 2014

14. 6. 2014

V neděli 24.8.2014 v 16hod. před místní hospodou dojde ke konečnému vyrovnání s rodiči přispívajícími na stanování.

________________________________________

Stanování bylo fajn, dalo by se říct, že lepší, než vloni. :) Pár fotek k nahlédnutí přikládáme. O víkendu nás bylo až 36 stanujících. Na návštěvu dorazilo dalších 14. :) Domů jsme přijeli sice o den dříve, ale to jen díky počasí, které bylo na plánovaný poslední den hlášeno ošklivé.

________________________________________

 

 První schůzka s nástřelem, kdo z dětí, které se podílely na našich akcích má zájem jet (s/bez) rodičů: neděle 15.6.2014 v 18hod. před hospodou/na sále místního pohostinství U Mariny.

Druhá upřesňující schůzka pro rodiče přihlášených: pondělí 23.6.2014 od 17hod. tamtéž.

Je nutné se nahlásit u Drahušky Kubínové na první schůzce tuto neděli. Následně domluva dopravy, stravy, stanů aj.

_____________________-

Na akci Mcelský fičák se nepodařilo vybrat dostatek peněz, aby mohly jet děti tábořit zdarma. Jsme tak letos bohužel nuceni vybírat zálohu. Na děti do 12 let je to 350,-Kč (40,-Kč dítě/den + 10,-Kč stan/den), na děti starší 12 let je to o 20,-Kč na den více. Zálohy mají být vybrány do neděle 29.6.2014. 

Odjíždí se ve čtvrtek 3.7.2014 v 16:30 z návsi. Má-li někdo možnost vzít vozík za auto, nechť ho vezme, bagáže bývá vždycky hodně. 

Děti by sebou měly mít 6x polévku v pytlíku a 6x konzervu (guláš, lečo, vepř., špagetka, ...), nějaké těstoviny, máslo, marmeládu, paštiku, sýr, cereálie (pokud nesnídají pečivo), ... + co mají rádi a nepodléhá to skáze díky teplu.

Je nutné sebou mít drobné na žetony do sprch!

A dále asi nezapomeňte: baterku, gumáky, pláštěnku, oblečení na teplé i chladnější dny, oblečení na spaní, hygienické potřeby, krém na opalování, vestu, kruh nebo rukávky pro neplavce, hrníček, lžičku, misku nebo talířek (ešus), lžíci, nějaké oblíbené hry, spacák, karimatku, ručníky, sandály, čepice proti slunci, psací potřeby, případné medikamenty,...

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Jinolice 2014